Klusbedrijf

Schilderwerk, renovatiewerk, timmerwerk, tegel- en stukwerk, bestraten en tuinieren

Lodia Klus-art: de kunst van het klussen

Sinds 2015 is Ibrahim ‘Lodia’ Diallo naast kunstenaar ook actief als klusjesman. Van schuren tot schilderen, van timmeren en tuinmeubelen maken tot bestraten, van slopen tot schoonmaken, van aanplanten tot oogsten.

Zoek je een sterke, harde werker voor een klus aan huis of tuin? Bij mij ben je aan het juiste adres. Want ik hou van mijn werk, ben een keiharde werker, een doorzetter met engelengeduld en maakt mijn opdrachtgever graag blij en tevreden. Dat blijkt wel uit de getuigenissen van mijn opdrachtgevers:

Klanten aan het woord

Neem contact op

Meer weten of een prijsopgaaf?

Ik werk bij voorkeur in of rond Den Haag. Maar ik reken de Randstad tot mijn werkgebied. Soms werk ik ook elders in Nederland. In overleg.

Ik werk op uurbasis. Mijn tarief is schappelijk. Voor klussen buiten de Haagse regio reken ik 25 cent/kilometer reiskosten. 

Graag tot kijk!

Kluservaring

In Senegal heb ik van alles en nog wat in de bouw gedaan: metselen, timmeren, pleisteren, schilderen en meer. In Nederland heb ik heel veel bijgeleerd. Bijvoorbeeld dat Nederlanders houden van waterpas en van netjes! Door verbouwingen van meerdere (eigen) woningen, samenwerking met Nederlandse aannemers en dankzij mijn vrouw die interieurarchitectuur heeft gestudeerd, voldoe ik nu aan de Nederlandse standaards.