Workshops

Festival, kinderfeestje, teambuilding en gewoon voor de gezelligheid

Schilder-/knutselworkshops voor alle leeftijden

Op aanvraag organiseert Ibrahim schilder- en knutselworkshops voor kinderen en grote mensen. Voor de lol, naschoolse opvang of kinderfeestje in het weekeinde, als familie-uitje of als teambuilding voor collega’s.

Ik ben ervaren als Nederlandstalige begeleider van kinderen op knutsel-/timmer-werkplaatsen, buitenspeelplaatsen en (laser-)games op locatie. Ik heb bovendien voldoende ruimte in eigen atelier voor kinderworkshops tot 8 kinderen en kleine gezelschappen volwassenen. 

Klanten aan het woord

Neem contact op

Meer weten?

Wil je leren om een collage ála Lodia te maken? Dat kan, gezellig! Graag deel ik mijn werkwijze met anderen.

De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep. En natuurlijk afhankelijk van welk en hoeveel materiaal er nodig is. Ik kan alles verzorgen: lijstjes met opgespannen schildersdoek, acrylverf, kwasten, schorten, Afrikaanse stof, scharen en lijm etcetera.

Teambuilding en kinderfeestjes

Toen ik net in Den haag woonde, was ik vrijwilliger bij de bouwspeelplaats in Den Haag. Ook werkte ik als begeleider van (laser)games van WOW-zone. Daarnaast organiseerde ik collage-workshops voor groepjes collega’s (onder meer medewerkers van het Patentbureau in Rijswijk), verschillende kinderfeestjes en schilderworkshops tijdens festivals. De deelnemers waren bijzonder enthousiast!